Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

doba.te.ua

Середа, 23 січня 2013, 15:44

Експрес має повернути 9,5 млн. грн. колишньому співробітнику у Львові

Апеляційний суд Львівської області зобов’язав «Експрес» виплатити колишньому співпрацівникові Миколі Зиничу  9,5 млн. грн.  

 

Апеляційний суд не змінив рішення Господарського суду від 5 листопада 2012 року, який визнав неправомірним позбавлення Миколи Зинича, колишнього заступника директора з виробництва ТзОВ «Видавнича група «Супердрук» статусу учасника товариства.

Тим самим, рішення зборів товариства від 9 листопада 2010 року про передачу активів даного підприємства іншому, а саме ТзОВ «Системи друку та доставки» визнано неправомірним.

«Суд зазначив, що учасник товариства не скористався своїм правом впливати на господарські рішення, хоча міг  би. Відтак і подальше поглинання ТзОВ «Системи друку та доставки» компанією «Експрес медіа груп» вважається неправомірним. Тому суд зобов’язав ТзОВ «Експрес медіа груп» повернути всі чинні активи підприємства», – пишуть Наші гроші. Львів.

Микола Зинич у листопад 2010 року був власником 22,85% ТзОВ «Видавнича група «Супердрук». За рішенням суду, ТзОВ «Експрес медіа груп» повинна повернути цьому підприємству активів на суму 41,7 млн грн. Частка Зинича складає 9,5 млн. грн.

Суди тривають два роки. Сторони почергово перемагали і програвали. Рішення апеляційного суду вступило в силу 18 січня 2013 року і може бути оскаржене упродовж місяця в касаційному порядку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.