Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміттєвоз

skole-rada.gov.ua

Четвер, 9 грудня 2021, 11:54

Для Сколівського комунального підприємства придбали спецтранспорт за понад 4,5 мільйони

сміттєвоз

Для Сколівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства закупили спецавтомобіль та сміттєвоз за 4,6 млн грн.  

Про це повідомила пресслужба Сколівської міської ради.

Для Сколівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства закупили спецавтомобіль вантажний Peugeot Boxer та сміттєвоз Ford Trucks 1833 DC. Транспорт закупили в рамках комплексної програми "Програма регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки".

Загальна сума закупівлі складає близько 4,6 млн грн, з яких 2,3 млн грн − кошти міського бюджету та 2,3 млн грн − кошти обласної ради. 

За даними аналітичної системи YouControl закуплений сміттєвоз став третім у власності комунального підприємства, а всього Сколівське КП ВКГ тепер має сім одиниць транспорту. 

Нагадаємо, управління спорту Львівської міської ради придбало спеціалізований автомобіль для супроводу велосипедистів під час тренувань за 1 млн 316 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.