Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

Держприкордонслужба

Понеділок, 13 грудня 2021, 11:15

Українець намагався перевезти марихуану через кордон з Польщею

наркотики

У Краківці прикордонники виявили чоловіка, який намагався перевезти марихуану до Польщі.

Про це повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Вчора ввечері, 12 грудня, на кордоні з Польщею прикордонники виявили чоловіка, який намагався перевезти марихуану через кордон.

Як йдеться у повідомленні, прикордонники Львівського загону в пункті пропуску "Краківець" зупинили для перевірки мікроавтобус, що прямував до Польщі. Пасажиром до сусідньої країни їхав 32-річний громадянин України. У прикордонників виникли підозри, що подорожувальник може прямувати з забороненими предметами, тому його було запрошено для додаткової бесіди та перевірки.

Під час перевірки охоронці кордону спільно з працівниками митниці та оперативними співробітниками, з допомогою службового собаки, виявили "пакунок" з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, який знаходився в кишені куртки, в яку був одягнений чоловік. Попередньо встановлено, що виявлена речовина − марихуана.

Чоловіка передали співробітникам Нацполіції для прийняття відповідного правового рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.