Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

uzhgorod.in

Середа, 23 січня 2013, 16:49

МНС-ники розчистили проїжджі частини Львівщини від 327 повалених дерев за минулу добу

За минулу добу силами мнс-ники зрізали провислі гілки дерев та розчищали проїжджі частин доріг Львівщини від 327 повалених дерев.

Про це Варіанти повідомила прес-служба МНС у Львівській області

22 січня рятувальники провели роботи із очищення дороги Кам’янка-Бузька - Добротвір від зламаних гілок, а також зрізали, повислі гілки дерев над дорогою, які становили небезпеку, на двох ділянках дороги загальною протяжністю 400 м.

Того ж дня у Львові на вул. Лукаша на маршову сходову клітку впало дерево, внаслідок чого постраждали дві особи: 1993-го та 1992-го рр.н. Потерпілі з травмами середнього ступеня важкості госпіталізовані у 8-му Міську клінічну лікарню. За допомогою спеціального обладнання бійці МНС здійснили порізку дерева та розчищення маршової сходової клітки.

Також цього дня у Львові на вул. Залізняка, 36 на автомобіль «Volkswagen Jetta» впало дерево. За допомогою спеціального обладнання рятувальники здійснили порізку дерева та вивільнили автомобіль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.