Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

day.kiev.ua

Середа, 23 січня 2013, 16:47

Концерт незрячих виконавців з зірками української сцени "Відчинилося життя" відбудеться сьогодні у Львові

Сьогодні, 23 січня у Національному драматичному театрі ім. М. Заньковецької відбудеться ювілейний, п'ятий концерт незрячих виконавців "Відчинилося життя". Серед учасників фествиалю – найкращі незрячі виконавці з України та Польщі, а також зірки української популярної музики.

 Зокрема разом з незрачими артистами виступатимуть Павло Табаков, Кузьма Скрябін, Олександр Положинський, Вктор Бронюк, Піккардійська терція", Леся Горова та оркестр Національного академічного театру ім. М. Заньковецької.

У програмі концерту – твори українськї та світової класики, твори сучасних композиторів, акапельні твори. Оксана Потимко, засновниця та організатор цього проекту розповіла, що у незрячих виконавців в Україні менше можливостей реалізуватися та менше можливостей виступати, тому важливо, що існують подібні проекти. 

За час існування проекту "Відчинилося життя" багато його учасників реалізувалися як професійні виконвці, отримали необхідну концерту практику та популярність серед публіки, оскільки концерти відбуваються по всій Україні та за кордоном.

Павло Табаков, постійний гість цих конецртів, зізнався, що незрячі співаки часом більш професійні, ніж відомі зірки і з ними приємно співпрацювати. Сашко Положинський у свою чергу розповів, що жоден з артистів, з якими він співпрацював не підходили до дуетної роботи так серйозно.

Концерт розпочнетсья о 18.00. Вхід на концерти – безкоштовний, але бажаючі зможуть пожертвувати за бажанням певні внески на розвиток цього проекту. 

Нагадаємо, з 2008 по 2012 роки у межах проекту "Відчинилося життя" відбулося майже 40 концертів в Україні та за кордоном. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.