Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Мартенс

Державний архів Львівщини

Вівторок, 21 грудня 2021, 12:04

Очільниця Державного архіву Львівщини не отримала коштів за відрядження у Вроцлав

Ірина Мартенс

Цього року директорка Державного архіву Львівської області Ірина Мартенс не отримала коштів за відрядження. 

Про це повідомив Державний архів Львівської області у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році директорка Державного архіву Львівської області Ірина Мартенс не отримала коштів за відрядження. Мартенс з 15 по 19 листопада їздила у Вроцлав (Польща) для участі у заходах з нагоди ювілею Вроцлавського університету та обговорення перспектив та умов розширення науково-дослідницького проєкту "Альма матер Леополіенсіс. Діяльність Львівської гуманістики 1661-1946 рр." Витрати на відрядження фінансувала сторона, що приймає. 

Додамо, на цей же захід за фінансування Польщі їздила заступниця директора Державного архіву Львівської області Галина Кордіяка.

Також цього року заступниця директора Державного архіву Львівської області Любов Білас отримала 60 грн за відрядження у Борислав. Вона 12 березня їздила у Бориславський міський суд для проведення експертизи цінності документів про невиправні пошкодження документів. 

 

Нагадаємо, у 2018 році директор Державного архіву Львівської області Ірина Мартенс задекларувала 198 тис. грн доходу. А торік у вересні головній бухгалтерці Державного архіву Львівщини нарахували 19 тис. грн зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.