Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

wiz-art.com.ua/

Четвер, 24 січня 2013, 13:08

Найновіші швейцарські короткометражки покажуть у Львові

31 січня у Львівському Палаці Мистецтв відбудеться показ найновіших швейцарських стрічок короткого метру.

 

Про це інформують організатори заходу – фестиваль Wiz-ART. Загалом відбудуться два покази – о 19.00 та 21:00

Програма:

ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ! Фабіо Фрейдлі, 2011

Десятки емігрантів видираються на переповнену вантажівку. Їхня мета – фортеця "Європа". Коли вони прибувають туди після виснажливої подорожі, то стикаються з новою брутальною реальністю: європейське поводження з біженцями.

РОНАЛЬДО Ян Меттлер, Ян-Ерік Мак 2010

Хлопчик мріє стати зіркою футболу. Одного ранку він покидає своє безлике сіре передмістя і потрапляє у сліпуче світло стадіону. Там він зустрічає несподіваного опонента, який влаштовує йому випробування.

НА ПЛЯЖІ Марі-Ельза Зґуальдо 2012
Навіть улітку життя 15-річної Сари дуже складне. Разом із маленьким братом її відправили на канікули до мами. Їхній батько наполіг на цьому, хоч дружина й покинула його з дітьми. Мати дівчини живе у кемпінгу... досить дивне місце, щоб почати все з початку! Добре, що поруч є пляж і хлопці. Якби ж Сарі давали більше свободи...

ЕКСКАВАЦІЯ ПРИСТРАСТІ Коріна Швінґрубер Іліч 2011
"Для цієї роботи треба мати у крові дизельне паливо або робочу рідину, інакше не впораєшся!" Пилюка в їхніх очах, шум у їхніх вухах та пристрасть у серці! Це робота машиніста екскаватора, що зносить будівлі. Фільм про те, як екскаватори стають балеринами та чому розмір все ж має значення.

ЖЕБРАК Альберто Мероні 2012
Торговий агент Пол докладає багато зусиль – але із посмішкою – щоб продати свої контейнери для їжі. Насправді його життя нагадує заморожені продукти, які зберігаються у контейнерах: герметично відрізане від зовнішнього світу. Але одного дня, всього-на-всього одна подія змушує його вийти із своєї пластикової коробки.

ПАРАДОКСИ МЕЖ Паскаль Мерц 2010
Заґартований і непересічний парубок закохується у жінку, для якої любов означає тісну близькість. Ексцентричний антрополог аналізує динаміку пари, встановлюючи зв'язок між відлюдькуватістю нежонатого героя та територіальністю одноклітинних організмів.

ВІЧНИЙ ДВИГУН Себастьян Кенні 2009
Нескінченна історія, яка стирає відмінності між мрією та реальністю. Той, що прагне допомогти в одному світі – стає жертвою в іншому.

ЗРАЗКОВИЙ ПРАЦІВНИК  Олів'є Беґан 2011
Створіння, які раніше ховалися в кабінетах, трунах та саркофагах, тепер об'єднуються для пошуків нової роботи. Вони звертаються до Агенції професійної переорієнтації міфів та легенд, яка допомагає їм заново розпочати професійну діяльність.

Тривалість показу – 90 хв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.