Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 28 грудня 2021, 10:35

Депутатки Львівської міськради отримали по дві тисячі за відрядження у Туреччину

Львівська міськрада

Цього року депутатки Львівської міськради Наталія Шелестак та Лейла Мелесова-Вальчак отримали по дві тисячі гривень за відрядження у Туреччину.

Про це повідомив департамент "Секретаріат ради" Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році депутатка Львівської міськради від ЄС Лейла Мелесова-Вальчак та депутатка Львівської міськради від Варти Наталія Шелестак отримали по 1 864 грн за відрядження у Турецьку Республіку.

З 12 по 15 липня депутатки перебували у відрядженні для обміну досвідом та обговорення ідей реалізації двосторонніх проєктів між містами Львів та Газіантеп.

Також у відрядження до Турецької Республіки їздила головна спеціалістка відділу закордонної співпраці Львівської міськради Ірина Джиговська. Вона отримала 1 864 грн за відрядження.

Нагадаємо, цього року депутати Львівської міськради від ЄС Роман Грицевич, Петро Адамик та Євген Кузик отримали майже по шість тисяч гривень за відрядження у Краків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.