Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

time-for-fun.net

Четвер, 24 січня 2013, 17:42

Ахметов обігнав за статками всіх російський мільярдерів

Донецький бізнесмен, власник System Capital Management Рінат Ахметов виявився єдиним українцем, що потрапив в рейтинг ста найбагатших людей планети за версією агентства Bloomberg, випередивши всіх мільярдерів-росіян.

Станом на 23 січня Bloomberg оцінило статки Ахметова в 22,3 мільярди доларів – з початку року вони виросли на 5,2% (1,1 млрд доларів), інформує ZN.UA.
 
Порівняно з даними рейтингу за листопад 2012 року, Ахметов піднявся з 38-го на 26-е місце, обігнавши всіх російських мільярдерів: найбагатший з них – власник "Мегафону" Алішер Усманов – опинився на 36 місці зі статками у 19,8 млрд дол.

Окрім Усманова, до рейтингу потрапили ще 11 росіян: Віктор Вексельберг, Леонід Міхельсон, Володимир Лісін, Михаїл Фрідман, Алєксєй Мордашов, Роман Абрамович, Андрій Мельниченко, Михахл Прохоро, Вагіт Алєкспєро та Олег Дерипаска.

Очолює рейтинг як і раніше мексиканський мільярдер Карлос Слім (78,2 млрд).

На другому місці – засновник Microsoft Білл Гейтс (64 млрд), на третьому – засновник іспанської групи Inditex Амансіо Ортега (59,1 млрд дол.).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.