Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lviv.gp.gov.ua

Середа, 5 січня 2022, 11:48

Начальника Держрибагентства Львівщини підозрюють у хабарництві

затримання

Начальник Львівського обласного управління Держрибагентства отримував від підприємців кошти за безперешкодне розведення риби без дозволів.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Начальника управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області підозрюють у хабарництві.

За даними слідства, високопосадовець організував схему одержання на систематичній основі коштів від суб’єктів господарювання за безперешкодне здійснення діяльності у сфері рибного господарства на околицях Львова, без необхідних документів дозвільного характеру.

Він мав отримати через посередника − державного інспектора цього ж управління − неправомірну вигоду від місцевого підприємця за невжиття заходів щодо притягнення його до відповідальності за незаконне прісноводне рибництво у водоймах області.

Під час одержання неправомірної вигоди правоохоронці затримали посередника, а предмет неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів вилучили.

Начальнику Управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Наразі вирішується питання щодо обрання начальнику обласного Управління запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.