Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vk.com/karina_burda_starmedia

П'ятниця, 25 січня 2013, 13:16

Львівське телебачення показало «уроки» сексу та гламуру

Сьогодні, 25 січня, у прямому ефірі ТРК Львів гості програми «Доброго ранку, Львове» відверто цілувалися перед камерою, ображали телеглядачів та львів'ян, а також демонстрували зброю.

Ще напередодні ефіру, на сайті ТРК Львів з'явилась інформація, що у сьогоднішній програмі буде оголене інтерв'ю. Але не обійшлося тільки еротикою у прямому ефірі.

Перукар Сергій Пастух разом зі своєю «нареченою» Каріною Барбі, яких запросили на програму, називали львів'ян злими, бо ті, не розуміють, що таке гламур та епатаж.

Згодом пара почала відверто цілуватися, що оператор програми показав крупним планом. Одразу після цього в студію почали дзвонити телеглядачі з проханням припинити це показувати, на що гості дуже грубо висловлювались і відверто ображали їх.

Обурена львів'янка подзвонила і запитала "як можна показувати таке у прямому ефірі?", на що Каріна відповіла російською мовою "у вас напевно сексу давно не було". Ще один глядач зателефонував і попросив прибрати "цих уродів" з ефіру.

ТРК Львів, так тепер називається Львівська обласна державна телерадіокомпанія, одна з найстаріших регіональних телерадіоорганізацій, фінансується з державного бюджету, а також контролюється Національною радою з питань телебачення та радіомовлення.

Сьогоднішній запис програми на сайті переглянути не можна, оскільки він вже звідти зник. 

За коментарем, редакція Варіантів також звернулася і до представника Національної ради з питань телебачення та радіомовлення у Львівській області Петра Цеголка, але коментувати він цю ситуацію відмовився, оскільки не бачив програми, проте обіцяв зробити це згодом, після з'ясування обставин.

Нагадаємо, це не поодинокі випадки, коли в ефір програми телефонували обурені наповненням програми глядачі, про це Варіанти писали раніше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.