Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

meest

MyMeest

Понеділок, 31 січня 2022, 14:19

Тепер українці зможуть замовити товар з онлайн-магазинів Греції

meest

Компанія Meest відкрила новий напрямок міжнародної доставки в Україну – Грецію.

Про це повідомляє пресслужба компанії Meest.

Уперше українці зможуть замовляти товари з грецьких онлайн-магазинів. Покупку можна робити з будь-якого інтернет-магазину країни, але на сайті myMeest для зручності в каталозі можна знайти найпопулярніші з них. Терміни та кінцеву вартість доставки можна дізнатися на сайті myMeest.

"Наші клієнти часто запитували нас про можливість доставляти покупки з інтернет-магазинів Греції, адже ринок онлайн ритейлерів цієї країни досить великий та пропонує якісні товари за дуже хорошими цінами. Переважна частина грецьких брендів не представлена в Україні і наш споживач до них немає прямого доступу. Тому ми вирішили задовольнити попит наших клієнтів та відкрити цей новий напрямок доставки. Надалі працюватимемо над розширенням портфелю країн", – говорить Олег Пастущин, керівник myMeest.

Грецька культура та місцевий колорит завжди були натхненням для дизайнерів та локальних виробників. Серед відомих грецьких брендів — Zeus+Dione (одяг), Keras (домашній декор), Ancient Greek Sandals (взуття), Dolly Boucoyannis (прикраси). 

Покупки в онлайн-магазинах Греції мають декілька переваг:

  • привабливі ціни, зокрема на електроніку;
  • великі знижки та акції;
  • безкоштовна доставка для постійних клієнтів.

Оскільки грецький ринок продовжує рости, посилюється конкуренція між місцевими виробниками. Як результат — покращується якість товарів та ширшає асортимент.

Наразі myMeest окрім Греції доставляє онлайн-покупки українців з Італії, Іспанії, Великобританії, Німеччини, Португалії, Польщі, Франції, Туреччини, Чехії, США, Китаю. Фактично у портфелі сервісу 12 країн.

Як це працює:

  1. Реєструєтесь на сайті або в додатку myMeest, Google PlayApp Store та отримуєте персональний ID номер.
  2. Здійснюєте покупку в іноземному онлайн-магазині (наприклад, в грецькому), вказуючи персональний ID номер.
  3. У якості адреси доставки обираєте адресу міжнародного складу Meest в країні, де здійснюєте покупку (вона вказана у відповідному розділі вашого кабінету)
  4. Реєструєте вашу покупку в кабінеті або додатку myMeest, вказуючи трек-номер, отриманий від онлайн-магазину (надсилають на електронну пошту).
  5. Оплачуєте доставку та очікуєте посилку за вказаною вами адресою в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.