Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

Понеділок, 28 січня 2013, 17:46

Спортивний зал запрацював у львівській школі №43 сьогодні

Сьогодні, 28 січня, у Львівській школі №43 (вул. Масарика, 9)відбулося відкриття спортивного залу після капітального ремонту.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Проект капітального ремонту реалізований за кошти уряду Федеративної Республіки Німеччина через KFW та власним 5% внеском від вартості мікропроекту батьківської громади та спонсорів шкіл-учасниць проекту.

Були проведені капітальні ремонтні роботи вентиляційної та освітлювальної систем, замінена підлога, виконаний захист радіаторів, побілка стелі та стін. Здійснений капремонт роздягалень та санітарних вузлів із заміною інженерних мереж

«Вартість мікропроекту у СЗШ №43 становить 1040207 грн, у тому числі 52010 грн – внесок громади. Під час впровадження мікропроекту Львівська міська рада додатково зробила заміну вікон у СЗШ № 43 на суму 150000 грн. і виділила 29350 грн для складання проектної документації. Вартість ремонтно-будівельних робіт – 877058 грн. », – зазначено у повідомленні.

Окрім ремонтних робіт, придбане спортивне обладнання: навісні перекладини, ворота міні-футбольні/гандбольні, міні-баскетбольні щити, тенісні столи, сітка для настільного тенісу, м'ячі баскетбольні, волейбольні, футбольні, гімнастичні лави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.