Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

obozrevatel.com

Четвер, 31 січня 2013, 10:57

Депутат Львівської міськради Панкевич складе свої повноваження

Депутат Львівської міської ради Богдан Панкевич складає свої депутатські повноваження та залишається Почесним консулом Королівства Нідерландів у Львові, питання про це розглянуть на найближчій сесії Львівської міської ради. 

Про це Варіанти інформує прес-служба Львівської міської ради. 

Панкевич складе повноваження згідно зі змінами до законодавства. Відповідно до них, почесною консульською посадовою особою може бути громадянин України, який не є обраним до органу законодавчої влади та до органів місцевого самоврядування.

«Богдан Панкевич – це дуже фахова людина, з величезним досвідом у сфері місцевого самоврядування. Він, як ніхто інший, завжди першим говорив про ті болючі питання, які турбували мешканців Львова. Це дуже активна, як у громадському, так і у політичному плані людина. Ми вдячні йому за ту роботу, за ініціативу, яку він проявив, аби Львів був ще більше відкритим для світу, відкривши у нашому місті перше Почесне консульство Королівства Нідерландів», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповів сам Богдан Панкевич, Почесне консульство Королівства Нідерландів, яке відкрили у Львові, на той час було першим у нашому місті і другим в Україні.

«Почесне консульство Королівства Нідерландів у Львові відкрито 1996 року. Це було перше консульство, яке було відкрите як почесне у Львові, а також друге – в Україні на той час», - зазначив Богдан Панкевич.

Нагадаємо, Богдан Панкевич є Почесним консулом Королівства Нідерландів у Львові від моменту відкриття цього Почесного консульства. Він був обраний депутатом міської ради Львова не за мажоритарними округами, а по списках політичної партії.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.