Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

aqualux-ua.com.ua

Четвер, 31 січня 2013, 18:49

Наглядова рада за виконанням екологічної програми на 2012-2016 роки створена у Львівській міськраді

Львівська міськрада створила наглядову раду за виконанням Комплексної екологічної програми на 2012-2016 роки.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Головою ради обраний завідувач кафедри прикладної екології та збалансованого природокористування Національного університету «Львівська політехніка» Мирослав Мальований, заступник голови – заступник міського голови з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук, ще один заступник голови – заступник директора з наукової роботи Інституту екології Карпат НАН України Оксана Марискевич. Секретарем став в. о. начальника управління екології та благоустрою департаменту містобудування Андрій Галушка.

Членами ради обрані в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник, директор департаменту містобудування Андрій Павлів, депутат міської ради, голова постійної комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Євген Білінський, депутат міської ради, голова постійної комісії інженерного господарства, транспорту і зв’язку Іван Гринда, директор Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру Ігор Антахович, президент міжнародної благодійної організації «Екологія-Право-Людина» Світлана Кравченко та голова громадської організації «Бюро екологічних розслідувань» Д. Скрильніков.

«Надзірна рада повинна сприяти фінансовому забезпеченню заходів реалізації Програми, залученню кредитних коштів, інвестицій та грантів, узагальнюватиме зауваження і пропозиції щодо змісту Програми та ходу її реалізації, при необхідності подає на розгляд міської ради пропозиції про зміни і доповнення до Програми та сприятиме організації екологічного моніторингу і взаємодії підприємств, установ, організацій міста з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування», – зазначено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.