Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

mair.in.ua

Четвер, 31 січня 2013, 19:29

Львівщина має високий рівень сирітства та низький – дитячої злочинності в рейтингу областей

Львівська область має один із найгірших показників в Україні щодо дітей в інтернатних закладах, однак при цьому входить у п'ятірку областей із найнижчою дитячою злочинністю. 

Про це сьогодні, 31 січня, на прес-конференції у Львові повідомив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко, повідомляє кореспондент Варіантів

Зокрема, за словами Павленка, 23 місце серед областей України Львівщина займає щодо питомої ваги дітей, що виховуються в інтернатних закладах – кількості дітей, направлених в інтернатні заклади, кількості дітей, які вийшли з інтернатних закладів, і кількості дітей, які сьогодні виховуються в інтернатних закладах. 

"За показником питомої ваги дітей, які постраждали від злочинів – 16 місце і питомої ваги дітей, які вчинили злочин – 5 місце – одне з найкращих в Україні", - прокоментував Павленко. 

Загалом же за показником "захист прав дитини"  Львівська область займає 12 місце в Україні, зазначив чиновник. 

Сюди, за його словами, входять, серед іншого, такі показники, як "права дитини-сироти на виховання в сім’ї", "розвиток прийомних сімей", "дитячих будинків сімейного типу", "усиновлення". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.