Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

schoolofhappiness.blox.ua

Четвер, 31 січня 2013, 20:21

Програма щодо забезпеченням житлом дітей-сиріт ймовірно розглядатиметься на найближчій сесії Львіської облради

Регіональна програма із забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, може бути розглянута на наступній сесії Львіської облради.

Про це сьогодні, 31 січня, заявив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко, інформує кореспондент Варіантів

"Наскільки мені відомо, програма може бути розглянута на наступній сесії. Мені дуже важливо, аби така програма була. Важливо, аби це була не просто формальна програма, а реальна програма, яка давала б відповідь на цю проблему", – зазначив Павленко.

При цьому він звернувся з проханням до Львівської ОДА та облради затвердити програму. 

Павленко наголосив, що Львівська область – одна із одна із п’яти областей в Україні, які не змогли затвердити таку програму у 2012 році.

За його словами, 80% дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які набувають повноліття, у Львівській області не забезпечені житлом.

"Тобто вони йдуть в нікуди. І, на жаль, доля цих дітей закінчується трагічно. Особливо після 23-х років, коли повністю припиняється будь-яка підтримка з боку держави", – сказав Павленко.

Нагадаємо, сьогодні у Львові Юрій Павленко заявив, що Львівщина має один з найгірших показників серед областей України за питомою вагою дітей в інтернатах. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.