Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

uefaeuro2012.lviv.ua

Понеділок, 4 лютого 2013, 10:52

138 програм соціальної реклами реалізовані у Львові у 2012 році

Протягом 2012 року для розміщення програм соціальної реклами у Львові задіяли 1225 площин зовнішньої реклами – 636 білбордів та 589 сіті-лайтів, загалом реалізовано 138 програм соціальної реклами. 

Про це сьогодні, 4 лютого, Варіанти повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Переважно соцрекламу розміщували на білбордах 3х6 м та сіті-лайтах 1,2х1,8 м.

Серед тем соціальної реклами у 2012 році були як програми міста, ініційовані Львівською міською радою та структурними підрозділами, так і програми, ініційовані урядовими організаціями, громадськими організаціями, фізичними особами, міжнародними організаціями та інші.

Велику частину зайняли анонси культурних та інших подій, що відбувалися в місті.

Це фестивалі, акції, форуми, виставки, презентації та інші заходи.

Через те, що 2012 рік був проголошений роком істрії, багато програм було саме на історичну тематику: «День Соборності та Свободи України», «День народження Степана Бандери», «120 років від Дня народження Сліпого (Коберницького) Йосипа Івановича», «125 років від Дня народження Леся Курбаса», «140 років з Дня народження Олекси Новаківського», «Річниця з Дня народження Миколи Лисенка», «Скарб нації: Олена Пчілка», «70 років УПА», «Скарб нації: Леся Українка», «Скарб нації: Олена Степанів» тощо.

Частину площин використовували для соціальних кампаній, що стосувались важливих суспільних проблем: пропаганди здорового способу життя та активного відпочинку.

Зокрема, були розміщені такі програми, як «Прийомна сім'я - це  для мене», «Телефон довіри 15-58», «Не чини аборту! Допоможи своєму малюку розквітнути», «Не будь один (Центри спілкування для людей літнього віку)», «Хочеш кинути пити? Спробуй з нами», «Чадний газ – тихий вбивця», «Волонтерська служба. Відкрий світ можливостей», «Великодній кошик», «Не дай СНІДу шанс!», «Гепатит С» та інші.

Також минулого року львів’яни побачили білборди та сіті-лайти про соціальні програми, реалізовані державними службами. Це реклами Державної податкової адміністрації «Місто мрії» і «Декларування доходів громадян» та програми ЛОДА.

Оскільки у 2012 році у Львові відбулися матчі Чемпіонату Європи з футболу «ЄВРО-2012», значна кількість площин була залучена для розміщення програм, що стосувалися цієї події: «Львів вітає тебе!», «Фестиваль «ФанАРТія», «Зустрінь кубок!», «Привітне місто».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.