Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сколе

Понеділок, 18 квітня 2022, 12:30

Черги переселенців за довідками – наслідок технічного косяка від Мінсоцполітики

сколе

Мінсоцполітики працює над ліквідацією недоліків у програмі реєстрації переселенців. 

Сколівська міськрада повідомила про сповільнену роботу Програмного Комплексу «Соціальна громада» та Бази даних про ВПО, наслідком чого стали черги переселенців за довідками в соціальних органах.  

«На сьогодні ПК «Соціальна громада» та База даних про ВПО працюють зі значним уповільненням. Через технічні проблеми, пов’язані із зверненням великої кількості людей,  виникають черги. За інформацією відділу соціального захисту Сколівської міської ради для отримання довідки і внесення інформації до Єдиної бази даних ВПО однієї особи, в окремих випадках, займає декілька годин», - сказано у повідомлені.

Розробником ПК «Соціальна громада»  є Міністерство соціальної політики України, - зазначено у повідомлені.

 У повідомленні стверджується, що  Мінсоцполітики вживає заходи з посилення серверних потужностей для підвищення продуктивності роботи «Соціальної громади».

У зв’язку з технічними проблемами у роботі  ПК «Соціальної громади» можливість звернення ВПО для реєстрації, а також оформлення фінансової допомоги від держави з березня місяця продовжено до 30 квітня.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.