Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Христина Лебедь

Фб НТА

П'ятниця, 20 травня 2022, 11:35

Христина Лебедь очолила управління туризму Львова

Христина Лебедь

Журналістка Христина Лебедь очолила управління туризму Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 травня, новою керівницею управління туризму Львівської міської ради офіційно стала Христина Лебедь.

"З 24 лютого управління разом з колегами під координацією Христини взяло на себе велику частину роботи з міжнародними журналістами. Дуже важливо вигравати і інформаційну війну. Робота туризму в сьогоднішніх умовах – це не про класичне розуміння туризму, це про імідж України і українців як сильних переможців" – наголосив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Натомість Галина Гриник, яка впродовж тривалого часу виконувала обов'язки керівниці управління, залишається на посаді заступниці.

Зазначимо, Христина Лебедь, за освітою – журналістка, з лютого була координаторкою медіацентру "Україна", працювала комунікаційницею медичної реформи Львова та керівницею ранкових проєктів телеканалу "Суспільне. Львів".

Впродовж 2017-2018 років була випусковою редакторкою та ведучою телеканалу НТА, а у 2010-2017 роках працювала на телеканалі 24.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.