Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

polinst.kiev.ua

Вівторок, 5 лютого 2013, 19:39

Мотиваційна конференція "Львів – місто літератури" відбудеться у Львові у лютому

21 лютого у Львівському національному університеті ім. І. Франка (читальний зал) відбудеться мотиваційна конференція «Львів – місто літератури».

 

Про це сьогодні, 5 лютого, під час прес-конференції повідомила начальник управління культури Львівської міськради Ірина Подоляк, інформує кореспондент Варіантів.

Конференція присвячена програмі ЮНЕСКО на здобуття титулу міста літератури, у якій Львів бере участь, і складатиметься із двох частин. Під час конференції виступить експерт із Кракова, який поділиться своїм досвідом та досвідом польського міста із літературних питань.

«Управління культури ЛМР робить це спільно з центром міської історії, Форумом видавців, центром гуманітарних студій. І, сподіваюсь, до цього процесу незабаром долучимо Інститут літератури НАНУ. Тільки в такому товаристві будь-які проекти мають сенс», – зазначила Ірина Подоляк.

Нагадаємо, як зазначала Ірина Подоляк у інтерв'ю Варіантам, управління культури вже почало процес підготовки документів на отримання від ЮНЕСКО титулу «Столиця літератури». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.