Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

ukranews.com

Середа, 6 лютого 2013, 11:33

Депутати Львівської міськради розглянуть на завтрашній сесії питання про перелік ділянок для будівництва багаторівневих паркінгів у Львові

Депутати Львівської міської ради планують на завтрашньому засіданні сесії розглянути питання про затвердження переліку земельних ділянок, призначених для продажу на аукціонах для будівництва багаторівневих паркінгів у Львові.

Земельні ділянки розміщуються на вул. Клепарівській, 39-а – орієнтовною площею 0,4300 га. та на просп. В. Чорновола, 67-б – орієнтовною площею 0,3100 га. Це землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Прийнявши це рішення, депутати нададуть дозвіл управлінню природних ресурсів та регулювання земельних відносин департаменту містобудування на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і технічних паспортів земельних ділянок, зазначених вище.

Питання про затвердження переліку земельних ділянок, призначених для продажу на аукціонах для будівництва багаторівневих паркінгів у Львові розглядатиметься з метою забезпечення ефективного використання земельного фонду міста, залучення додаткових коштів у бюджет розвитку міського бюджету м. Львова для реалізації програм соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.