Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

poluda.com.ua

Середа, 6 лютого 2013, 12:03

Тягнибоку треба дорости, аби стати опонентом Януковича – Писарчук

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок може стати політиком всеукраїнського масштабу, однак наразі зарано говорити, що він може стати конкурентом Віктора Януковича на президентських виборах 2015 року. 

Про це в інтерв'ю ІА ZIK повідомив голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук. 

"Пройде ейфорія і в «Свободи», дай Бог, з Тягнибока виросте політик всеукраїнського масштабу, але занадто говорити, що він буде опонентом Віктора Федоровича Януковича, йому до цього ще треба дорости", – зазначив Писарчук. 

Також політик зазначив, що Януковичу слід готуватись до нелегкої розмови з виборцями у 2015 році. 

"Знаю точно, що влада спробує до 2015 року зробити так, щоб життя людей в Україні стало трохи легшим і кращим. Дасть Бог, цього року підпишемо угоду про асоціацію з ЄС, на підході – спрощений візовий режим, а там і безвізовий… Незабаром будемо мати свій газ і не треба нам буде витрачати мільярди доларів на закупки імпортного газу… Ось це є актуальні питання, і я точно знаю, що це буде реалізовувати і Партія регіонів, і Президент Віктор Федорович Янукович, бо розуміють, що на виборах 2015 року буде нелегка розмова з виборцями, і до цієї розмови треба готуватися і йти не з простими обіцянками і розмовами, а з конкретними діями і досягненнями", – наголосив Писарчук. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.