Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Середа, 15 червня 2022, 12:29

У Львові завершили розслідування щодо крадіжки 120 тисяч доларів з кабінету судді

судова справа

Справу щодо мешканця Львівщини, який вкрав 120 тисяч доларів з кабінету судді Західного апеляційного господарського суду, направили до суду.

Про  це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

У Львові завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт щодо 28-річного мешканця Львівщини, який вкрав 120 тисяч доларів з кабінету судді Західного апеляційного господарського суду.

"Наприкінці січня поточного року в нічний час доби обвинувачений, шляхом віджиму металопластикового вікна, проник в службовий кабінет одного із суддів Західного апеляційного господарського суду та викрав із сейфа понад 120 тисяч доларів, що згідно з офіційним курсом, встановленим Національним банком України станом на день вчинення злочину становить майже 3,5 млн грн" – йдеться у повідомленні.

Наразі обвинуваченому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а обвинувальний акт скерували до Галицького районного суду м. Львова.

Нагадаємо, 18 січня чоловік вкрав гроші з кабінету судді Західного апеляційного господарського суду, що розташований на вул. Личаківській, 81 у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.