Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

kirov.olx.ru

Середа, 6 лютого 2013, 20:30

Єдина центральна диспетчерська може з’явитись у Львові у квітні

За умови віднайдення 2,5 мільйонів гривень з обласного бюджету, вже в квітні у Львові може з’явитись єдина центральна диспетчерська служба екстренної медичної допомоги.

Про це сьогодні, 6 лютого, під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львіської облради повідомив виконувач обов’язків директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Середа, інформує кореспондент Варіантів

"Є домовленість з Міністерством охорони здоров’я – якщо ми 1 квітня показуємо приміщення – на початку наступного тижня приїжджає представник нацпроекту "Вчасна допомога", ми потрапляємо в числі перших на розгляд і, таким чином, матимемо можливіть створення центральної диспетчерської", – зазначив Середа.

За його словами, проектно-кошторисна документація на приміщення для диспетчерської вже виготовлена, необхідно ще провести експертизу та віднайти 2,5 мільйона гривень.

Тим часом, як поінформувала Варіанти прес-служба Львівської ОДА, сьогодні заступник голови Львівської ОДА Іван Груник дав доручення розглянути питання про виділення цих коштів на найближчій сесії Львівської облради.

Нагадаємо, про створення єдиної центральної диспетчерської заявляв під час свого приїзду до Львова 24 січня віце-прем'єр-міністр України з гуманітарних питань Костянтин Грищенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.