Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

ukrtime.com

Четвер, 7 лютого 2013, 11:34

Водії електротранспорту проти встановлення GPS-навігації та WiFi в львівських трамваях

Працівники львівського електротранспорту не бажають працювати в трамваях, де встановлено GPS-навігації та WiFi, оскільки це шкодить їхньому здоров'ю.

Водії вже зверталися до адміністрації ЛКП «Львівелектротранс», але там їм їх запевнили, що насправді GPS та WiFi пристрої не загрожують їхньому здоров'ю.

Пан Василь, водій з 25-літнім стажем розповів Варіантам, що після встановлення GPS та WiFi пристроїв різко погіршилося самопочуття, більшість водіїв скаржаться на головний біль, тахікардію, на підвищений артеріальний тиск.

Працівники електротранспорту вимагають не встановлювати WiFi в трамваях, а GPS-пристрої виносити за межі кабіни водія. Пан Василь також пояснив, що у порівнянні з маршрутками, де також встановлено GPS пристрої, робоча напруга у трамваї становить 600 В, у автобусах вона становить 12 В, саме тому водіям автобусів нововведення не такі відчутні.

Нагадаємо, у грудні минулого року на усіх львівських трамваях встановлено пристрої навігації. У січні також у кількох трамваях почав працювати безкоштовний WiFi, поступово планують встановити безкоштовний Інтернет і в інших трамваях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.