Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

panoramio.com

Четвер, 7 лютого 2013, 12:11

Працівники Вернісажу пікетують міськраду Львова

Сьогодні, 7 лютого, близько 400 працівників «Вернісажу» вийшли під Львівську міськраду із вимогою залишити їхні місця праці на площі Вічевій у Львові.

 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

«Ми вимагаємо проведення громадських слухань щодо документів та рішень, які стосуються функціонування Вернісажу», – говорить член правління громадської організації Мистецького центру Львівський Вернісаж Микола Стефанюк.

Також працівники просять припинити неодноразові спроби забудови площі Вічевої й надати дозвіл на благоустрій та облаштування робочих місць на площі.

«Насправді нам говорять одне, а роблять інше. В міськраді готують документи, щоб прибрати нас із площі Вічевої. Вони хочуть робити розкопки, потім будувати готель, бо це центр міста і дуже приваблива територія. А нас хочуть відправити на Високий Замок, куди не приходитимуть туристи і відвідувачі», – впевнений Микола Стефанюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.