Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

news.if.ua

Четвер, 7 лютого 2013, 15:10

Спортсмени з Львівщини визнані одними з кращих у неолімпійських видах спорту

Державна служба молоді та спорту України підвела підсумки роботи в спорті вищих досягнень та підготовки спортивного резерву до збірних команд України з неолімпійських видів спорту за 2012 рік.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської ОДА.

В десятку кращих спортсменів з неолімпійських видів спорту 2012 рік увійшли шахісти Львівщини: Марія Музичук, Василь Іванчук та Андрій Волокитін, які у складах збірних команд України (серед жінок та серед чоловіків) стали бронзовими призерами 40 Всесвітньої шахової Олімпіади.

Серед десяти кращих тренерів України з неолімпійських видів спорту виявився львів’янин Олександр Сулипа, який відзначений за підготовку бронзових призерів 40 Всесвітньої шахової Олімпіади 2012 року серед чоловіків.

Загалом, окрім нагород Всесвітньої шахової Олімпіади, спортсмени Львівщини у 2012 році здобули:

- на Чемпіонатах світу з неолімпійських видів спорту, Всесвітніх інтелектуальних іграх - 3 «золоті», 5 «срібних» та 9 «бронзових» медалей;

- на Чемпіонатах Європи з неолімпійських видів спорту - 3 «золоті» та 8 «бронзових» медалей;

- в Кубках Світу з неолімпійських видів спорту - 1 «золоту» та 1 «бронзову» медалі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.