Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Четвер, 7 лютого 2013, 15:13

Садовий заявив, що на нього тиснуть депутати щодо ухвали про Вернісаж

Міський голова Львова заявив, що у питанні перенесення Вернісажу на нього тиснуть депутати, але де ухвала щодо цього питання він не знає.

Про це він сказав сьогодні, 7 лютого, під час засідання сесії Львівської міськради, інформує кореспондент Варіантів.

Депутат Петро Адамик попросив назвати прізвища тих хто тисне на голову міста та висловив думку, що мер не може не знати про те, що пропала ухвала, і що це кримінальний злочин. І додав, що Садовий завжди робить винним саме депутатський корпус.

Електронну копію ухвали про перенесення Вернісажу, де були підписи чиновників, але депутатський корпус не погоджував її, показав журналістам депутат Андрій Гутник.

А тим часом, голову департаменту адміністрації міського голови Андрія Москаленка, який намагався прокоментувати сторону мерії, виштовхав за двері секретар ради Василь Павлюк, пояснивши йому, що негарно перебивати депутата міської ради.

У зв'язку з пікетуванням під стінами міської ради працівників Вернісажу про перенесення ринку депутат Андрій Гутник запропонував внести на розгляд окремим питанням питання про Вернісаж.

Також секретаря ради Павлюка обурило те, що серед опудал, які тримали працівники Вернісажу зранку, пікетуючи мерію, було і його обличчя, а от обличчя Садового не було. На питання чому так, адже ж він не підписував ухвалу про перенесення Вернісажу, голова асоціації Вернісажу Юрій Ємєльянов пояснив, що дружина Павлюка має 15% акцій кафе Вернісаж, яке теж на площі Вічевій і тому Павлюка вважають зацікавленим в тому, щоб Вернісажу-ринку не було.

Павлюк відповів, що дружина мала до того відношення, але в 93-95 роках, а не зараз. І запропонував провести громадське слухання. Ємєльянов наголосив, що хоче юридично оформити для працівників Вернісажу територію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.