Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

unian.ua

Четвер, 7 лютого 2013, 16:15

"Високий замок" публікуватиме акти Львівської ОДА у 2013 році

Нормативно-правові акти Львівської обласної державної адміністрації у 2013 році друкуватимуться на шпальтах газети "Високий замок".

Про це сьогодні, 7 лютого, кореспондентові Варіантів повідомив заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Дмитро Посипанко. 

Він зазначив, що, згідно з розпорядженням голови Львівської ОДА Михайла Костюка, нормативно-правові акти облдержадміністрації публікуватимуться у "Високому замку" з 4 лютого до кінця року. Сума угоди терміном на 11 місяців – 90 тис. грн. 

Минулого року, за словами Посипанка, за публікування своїх актів у "Львівській газеті" з 1 квітня до кінця року облдержадміністрація заплатила 72 тис. грн, тобто приблизно 8 тис. грн/міс. 

На запитання, чому відбулася зміна видання, чиновник зазначив: "Це наше право змінювати газету. Також, аби нас не звинувачували у якісь тенденційності, що ми співпрацюємо лише з "Львівською газетою". "Високий замок" погодився друкувати наші розпорядження, це одна із найбільш тиражних газет Львівщини".

За словами Посипанка, на публікацію нормативно-правових актів облдержадміністрації в бюджеті області передбачено 99 тисяч гривень на рік. 

"Не всі видання погоджуться друкувати нормативно-правові акти за такі гроші. Зрештою, у нас є не так багато газет – "Високий замок", "Львіська газета", "Львівська пошта" і газета Львівської обласної ради "Львівщина". Ми б з радістю працювали б з нею, але станом на зараз вона не виходить", – зазначив Посипанко.





Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.