Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

vkurse.ua

Четвер, 7 лютого 2013, 16:30

Депутати Львівської міськради подолали вето Садового на орендну плату для Укрпошти

Сьогодні, 7 лютого, депутати Львівської міськради подолали вето міського голови Андрія Садового про встановлення УДППЗ «Укрпошта» орендної плати за користування нежитловими приміщеннями.

Ухвала щодо цього була прийнята ще на засіданні 27 грудня 2012 року, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд.

Сьогодні за ухвалу проголосували 72 депутати Львівської міської ради, інформує кореспондент Варіантів.

Керівник Львівського відділення Укрпошти Василь Веселий розповів,що через підняття орендної плати, Укрпошта змушена буде закрити близько 20 відділень у Львові та області.

Веселий додав, що в цілій Україні орендна плата для Укрпошти встановлена розміром 1 грн. на рік, оскільки це установа, яка займається розповсюдженням періодичних видань.

«Ветуючи ухвалу, міський голова написав, що Укрпошта не розповсюджує періодичних видань. Як таке можу бути?», – дивується Веселий.

У Львівській області приблизно 7 тис. працівників Укрпошти, у Львові біля 3 тис., середня зарплата 1800-2000 грн.

Василь Веселий розповів, що у 2009 році Укрпошта віддала на баланс Львова дитячий садочок на вул. Рильського, 9, на той час приблизної вартості 12 млн. грн. Тому його дивує, чому так поводиться з Укрпоштою місто та міський голова.

Нагадаємо, сьогодні, 7 лютого, поштарі планували страйк через вето Садового під Львівською міськрадою. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.