Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Четвер, 7 лютого 2013, 18:56

Депутати Львівської міськради перенесли слухання про склад виконавчого комітету на невизначений термін

Депутати Львівської міськради перенесли слухання про склад виконкому до моменту, поки не закінчення суд у цій справі.

За це рішення проголосували 64 обранці сьогодні, 7 лютого, під час сесії Львівської міськради, інформує кореспондент Варіантів.

Садовий пропонував склад виконкому, але депутати не погодилися із внесеними мером змінами.

«Як ми можемо голосувати за таке рішення, якщо справа знаходиться в суді. Свого часу депутати проголосували за розпуск виконкому. На цю ухвалу мер тоді наклав вето, яке згодом депутатам вдалося подолати. Далі справа потрапила до суду і там зараз знаходиться на розгляді у судді Юрківа вже півтора року. Ми взагалі скоро поб’ємо рекорди щодо тривалості розгляду цієї справи», – зауважив Любомир Мельничук.

Мельничук запропонував не приймати рішення про склад виконкому до завершення суд справи, за що й проголосували депутати.

Нагадаємо, питання про склад виконавчого комітету Львівської міської ради депутати повинні були розглядати ще 13 грудня 2012 року, але перенесли його. Міський голова пояснив, що це дуже важливе питання, і головне – це не швидкість прийняття рішення, а якісність роботи в майбутньому виконавчого комітету

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.