Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

podrobnosti.ua

Четвер, 7 лютого 2013, 21:10

Депутати Львівської міськради підтримали ухвалу про виділення земельної ділянки для арени на Євробаскет у Львові

Сьогодні, 7 лютого, депутати Львівської міськради проголосували за виділення земельної ділянки площею 2,7 гана вул. Липова алея, 5 у Львові для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015».

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Для реалізації проекту, необхідні ще 3 рішення міськради.

«Насправді до того, як ЛКП «Спортресурс» буде підписувати інвестиційну угоду, необхідно ще два рішення ради. Перше рішення ради – про затвердження детального плану цієї території або зонування, це безумовно рада повинна приймати таке рішення. Наступне рішення ради – про затвердження проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки, а інвестиційна угода чи то з баскетбольним клубом, чи то з ФК «Карпати», вона однозначно набере чинності виключно після затвердження рішенням ради. Тобто, ми говоримо про 4 рішення ради для реалізації цього проекту», – зазначила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.