Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

regina87.livejournal.com

П'ятниця, 8 лютого 2013, 10:49

Показ серії короткометражок «Абсолютна любов» відбудеться у Львові наступного тижня

У середу, 13 лютого, у Львові відбудеться показ 9 короткометражок із серії «Абсолютна любов».

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Всі фільми транслюватимуться мовою оригіналу із українськими та англійськими субтитрами. 90-хвилинна серія фільмів з історіями любові людей із різних країн транслюватиметься у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперніка, 17, 2 поверх) о 19:00 та 21:00.

«Кожна кінострічка розповість глядачам власну історію абсолютної любові. Для пари з канадського фільму «Велика гілка» – це брутальне бажання, що стане випробуванням на терплячість. Стрічка «Аматори» Хав’єра Лаарте – це сумнівний експеримент з невідомим фіналом. Для «Зламаних» іспанського режисера Роберто Переза Толедо – це вміння говорити «ні». «Вікі та Сем» стають заручниками трьох сценаристів, а закохані герої «Принципу тяжіння» та «Межі» чіпляються за найдрібніші деталі, які нагадують їм про минуле кохання», – розповідають організатори показу Wiz-Art.

Нагадаємо, також упродовж 8-10 лютого у Львові відбудеться зимовий короткометражний кіноальбом Future Shorts: Зима-2013.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.