Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

plovdiv-city.com

П'ятниця, 8 лютого 2013, 14:20

Мешканці з вул. Кн. Романа у Львові проти незаконного будівництва розважального центру на пл. Галицькій, 15

Мешканці з вул. Кн. Романа,4 у Львові вимагають припинення будівельних робіт з будівництва торгово-розважального центру на проспекті Шевченка,3 і пл. Галицькій, 15.

З таким зверненням мешканці звернулися до депутатів міської ради, міського голови Андрія Садового, до прокурора м. Львова Стасіва Андрія та до начальника інспекції ДАБК у Львівській області Сірківа Михайла.

Мешканці стурбовані ситуацією, яка склалася з технічним станом будинку, в якому вони проживають внаслідок проведення будівельних робіт на проспекті Шевченка,3 і пл. Галицькій, 15.

За вищезгаданою адресою виконавчим комітетом було надано дозвіл на проектування та реконструкцію нежитлових приміщень будинків 1-го поверху на пр. Шевченка, 3 і пл. Галицькій, 15 під торгово-розважальний центр. Дозвіл стосувався розбирання будівель кінотеатру «Кіносвіт», які знаходились в аварійному стані, але не був підставою для виконання будівельних робіт. Окрім того, будівництво ведеться за межами території, що була відведена під реконструкцію і ці території належать до охоронної зони ЮНЕСКО. І жодних дозвільних документів, незважаючи на звернення мешканців, забудовник не показав.

Мешканці вимагають заборонити будівництво торгового центру та провести експертизу ліцензованою комісією для відшкодування збитків громаді Львові.

За це звернення проголосували на вчорашньому засіданні депутати Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.