Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

ua.korrespondent.net

П'ятниця, 8 лютого 2013, 18:14

Депутати-опозиціонери демонструють подвійні стандарти у питанні особистого голосування – регіонали Львівщини

Опозиція демонструє подвійні стандарти у питанні особистого голосування депутатів.

Про це заявляють депутати фракції Партії регіонів у Львівській міській раді.

Фракція Партії регіонів у Львівській міській раді рішуче засуджує двійні стандарти опозиційних сил у питанні особистого голосування депутатів та закликає депутатів Верховної Ради України від опозиції розблокувати парламент і почати конструктивну роботу задля розбудови України спільно з народними обранцями від Партії регіонів.

Опозиційні депутати упродовж кількох днів блокують роботу парламенту, вимагаючи від своїх колег особистого голосування. У той же час у радах місцевих рівнів опозиційні депутати на очах у ЗМІ зловживають тим, що голосують за своїх колег.

В українського народу є дуже змістовне прислів'я: «У чужому оці і порошинку бачить, а в своєму колоди не помічає». Цей вислів як ніколи підходить до ситуації із голосуванням депутатів Львівської міської ради під час сесійного засідання 7 лютого 2013 року. Не соромлячись громадськості та ЗМІ, представники політичної партії «Свобода» голосували за відсутніх у залі колег. І це паралельно з тим, як у столиці представники цієї ж політичної сили затіяли боротьбу із кнопкодавством, впродовж чотирьох днів блокуючи роботу Верховної Ради. У такій ситуації поведінка депутатів-свободівців у стінах Львівської міської ради виглядає, як мінімум, смішною і засвідчує двійні стандарти опозиційної партії.

У такому ракурсі київське блокування роботи Верховної Ради радше нагадує банальний піар. І чи не таким піаром, але вже у Львові, є інформація про, нібито, покарання депутатки від ВО «Свобода», яка вчора проголосувала за свого колегу?
Нагадаємо, опозиційні парламентські фракції, серед яких і «Свобода», з 5 лютого блокують роботу Верховної Ради, вимагаючи запезпечити персональне голосування депутатами.

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Маркіян Лопачак, повідомив сьогодні в ЗМІ, що члена фракції «Свобода» у Львівській міській раді Ірину Шалаковську, яка вчора, 7 лютого, під час засідання сесії міськради проголосувала за депутата Івана Гринду, зняли з посади голови Личаківської районної організації ВО «Свобода» у Львові.

Депутат Іван Гринда отримав сувору догану за те, що залишив своє місце в сесійній залі та картку без нагляду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.