Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

lviv.tv

П'ятниця, 8 лютого 2013, 19:41

Дерева у Брюховичах вирубували незаконно - прокуратура

Ввчора у селищі Брюховичі проводилась чистка парку, у межах якої 11 дерев було зрубано незаконно, повідомляють в прокуратурі.

У ході перевірки було виявлено 18 зрубаних дерев, 7 з них відносяться до сухостійних і зрубано у встановленому порядку, а 11 дерев зрізано, за попередніми даними, з порушенням встановленого порядку вирубки.

Також під час обстеження виявлено факти незаконної вирубки 10 дерев в осінньо-зимовий період. Наразі відомості про вищевказаний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.246 КК України.

СВ Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області за вказаним фактом проводиться досудове розслідування, за процесуального керівництва прокуратури Шевченківського району м. Львова.

Нагадаємо, вчора в редакцію Варінатів надійшла інформація від місцевого мешканця про незаконний зруб дерев у Брюховицькому парку

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.