Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

посадовці

Понеділок, 15 серпня 2022, 16:24

Кабмін скоротив розмір премій заступникам міністрів

посадовці

Розмір премій першим заступникам та заступникам міністрів скоротили на 5%.

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів України №893 від 12 серпня 2022 року.

Кабінет міністрів вніс зміни до постанови про умови оплати праці посадових осіб, керівників та керівних працівників окремих державних органів, на яких не поширюється дія ЗУ "Про державну службу".

Згідно з документом, розміри премій першого заступника та заступника міністрів скоротили на 5% – з 35% до 30% від посадового окладу.

"Першим заступникам міністрів і заступникам міністрів може виплачуватися премія за якісне і своєчасне виконання завдань, визначених в положенні про міністерство, з урахуванням відповідного розподілу обов’язків між міністром та його заступниками, яка встановлюється щомісяця відповідним міністром згідно з поданням керівника державної служби в державному органі, у розмірі до 30 відсотків посадового окладу" – йдеться у постанові.

До цього премії перших заступників міністрів і заступників міністрів моглистановити до 35%.

Додамо, починаючи з 2020 року, Варіанти щомісяця оприлюднюють інформацію про нараховану заробітну плату міському голові Львова, голові Львівської ОДА, голові Львівської обласної ради та їхніх заступників.

Детальніше про зарплати чиновників Львівської міськради – у статті "Липневі гроші Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.