Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

Понеділок, 11 лютого 2013, 13:26

Риба гниє з голови, а комуналка Львова гниє з Садового – Яворський

  Садовий, як міський голова думає, що він краще за всіх знає, як треба керувати, хто як має робити, і не рахується з думкою абсолютно нікого. Депутатський корпус, наприклад, вже не раз просив його винести людську структуру, адекватну, на розгляд сесії.

 

Про це заявив сьогодні, 11 лютого, депутат Львівської міськради Андрій Яворський під час мітингу працівників Львівводоканалу щодо призначення їм повноцінного керівництва.

Працівники підприємства наголошували, що потребують нормального керівництва та належної зарплатні, оскільки, на даний момент у них найменша зарплата у Львові.

"Люди вимагають щоб в них був справжній директор, справжній керівник, а не в.о. Тому що виконуючий обовязки директора, так якби і керівник, але так якби відповідальності за свої дії не несе. Тому люди вимагають абсолютно справедливих, на думку депутатського корпусу, претензій. Вони вимагають покращення свого життя вже сьогодні", – зазначив Андрій Яворський.

Він також наголосив, що Степан Пакіж перебуває на посаді в.о. директора ЛМКП "Львівводоканал" вже більше року.

"Він був призначений в листопаді або грудні 2011 року на посаду в. о. директора підприємства, і вже більше року він виконуючий обовязки. Як ви знаєте, згідно з господарським кодексом не більше 2 місяців дозволяється виконувати обовязки і за сумісництвом працювати. Проте така практика Садового стала у Львові абсолютно постійною. Це питання структури насправді, – говорить депутат і додає. – Риба гниє з голови, а комуналка Львова гниє з Садового". 

sadsad2

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.