Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

portal.lviv.ua

Вівторок, 12 лютого 2013, 15:49

Нове керівництво управління транспорту та зв'язку ЛМР планує збільшити штат

Управління транспорту та зв'язку налічує лише 10 штатних одиниць, тому нове керівництво планує збільшити кількість працівників до 23 осіб.

Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив в.о. начальника управління транспорту і зв'язку Львівської міськради Олег Засадний, інформує кореспондент Варіантів.

«Два тижні тому, коли почало працювати нове керівництво, було лише 13 осіб, з яких насправді працювали 6. На сьогоднішні день стоїть питання мотивації персоналу і впорядкування управління транспорту та зв'зку Львівської міської ради. Крім управління громадським транспортом, є управління, яке керує гаражними кооперативами, управління рухом і управління зв'язком. Багато функцій через відсутність потрібної кількості людей не виконувалися», – розповів Олег Засадний.

В.о. начальника управління транспорту і зв'язку Львівської міськради Олег Засадний додав, що управління проситиме міську раду збільшити штат, бо для надання якісних послуг повинні бути ресурси. Правда, коштів на це в бюджеті міської ради не передбачено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.