Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

4vlada.com

Середа, 13 лютого 2013, 15:57

Посадовці Фонду соцстрахування від нещасних випадків у Львові порушують закон

Посадові особи Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Львові несвоєчасно та не у повному обсязі призначають страхові виплати громадянам, які потерпіли від нещасних випадків на виробництві.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львова.

«Виявлені факти, коли травмовані, у тому числі інваліди, не забезпечувались засобами реабілітації та медикаментами. Водночас, працівники Фонду, які також уповноважені перевіряти безпеку та умови праці на підприємствах, допускають порушення вимог законодавства про підприємницьку діяльність», – зазначено у повідомленні.

Зокрема, планова перевірка з вказаних питань повинна тривати не більше трьох днів.  Проте  Фонд такі перевірки проводив понад місяць, серед них перевірка у ТзОВ «Львівський завод біофізичних приладів», ПАТ «Авікос», ПрАТ «Львівм’ясомолпроект», ТзОВ «Львівська Фірма «Взуття» та ЛДС КБ «Топаз».

На усунення вказаних порушень прокуратура Львова внесла подання начальнику управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Львівській області з вимогою провести службове розслідування та притягнути винних осіб до відповідальності. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.