Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

litau.ru

Четвер, 14 лютого 2013, 11:44

Львівщина матиме своїх боцманів

Проект Програми з організації рятування на водах Львівської області на 2013-2015 роки передбачає придбання двох моторних човнів, на яких працюватимуть боцмани.

Про це вчора, 13 лютого, під час засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко, інформує кореспондент Варіантів

За словами Титаренка, посада боцмана передбачена у штатному розписі персоналу двох моторних човнів.

"Цьогоріч 60 тис. грн виділяється на придбання двох човнів, обладнаних моторами для того, аби можна було реагувати на всі надзвичайні ситуації. Ми знаємо, що на Львівщині з’явилося найглибше озеро в Україні – глибиною 95 метрів", – зазначив чиновник.

Він додав, що кількість рятувальників на Львівщині становить 75 осіб, 26 з яких працюють сезонно.

"Середня зарплата складу рятувальників – 1205-1360 грн. Люди, рятуючи життя, мають таку зарплату", – додав Титаренко.

При цьому він зазначив, що, якщо в минулому році фінансування Програми з організації рятування на водах Львівщини становило 1 млн 19 тис. гривень, тоді як цього року передбачається 1 млн 600 тис. грн.

Проект програми ще мають затвердити депутати на сесії Львівської обасної ради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.