Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

uk.wikipedia.org

Четвер, 14 лютого 2013, 13:24

Прокуратура Львова вимагає скасувати рішення виконкому ЛМР щодо забудови Снопківського парку

Прокуратура Львова вимагає скасування незаконного рішення виконкому Львівської міськради від 25 січня  щодо дозволу на розроблення детального плану та забудови території у межах вул. Зеленої, Липової Алеї, В.Стуса та Кубанської.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львова.

Прокуратура з’ясувала, що схема розміщення детального плану території повністю охоплює межі об'єкта природно-заповідного фонду парку «Снопківський». Згідно з чинним законодавством, планування та подальша забудова таких земель не допускається.

«Вказане рішення також протиправно визначає  відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території ТзОВ «Клуб професійного футболу Карпати», яке не є власником чи орендарем згаданої земельної ділянки», – зазначено у повідомленні.

Вчора, 13 лютого, прокуратура Львова внесла подання на розгляд виконавчого комітету Львівської міськради з вимогою скасувати зазначене рішення, а також провести службову перевірку та притягнути до відповідальності винних  посадових осіб.

Також в органи Державної сільськогосподарської інспекції скерована вимога про проведення перевірки законності ухвали Львівської міськради від 7 лютого 2013 року про погодження ЛКП «Спортресурс» місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5. 

Нагадаємо, 7 лютого, депутати Львівської міськради проголосували за виділення земельної ділянки площею 2,7 гана вул. Липова алея, 5 у Львові для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.