Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

alnews.com.ua

П'ятниця, 15 лютого 2013, 10:55

Під телепроект «Діалог з країною» Костюк розпорядився створити робочу групу для розгляду звернень громадян

Голова Львівської ОДА Михайло Кстюк розпорядився створити робочу групу «для об’єктивного та невідкладного розгляду звернень громадян, які будуть надходити до облдержадміністрації в межах телевізійного проекту «Діалог з країною» за участі Президента України В. Ф. Януковича».

Про це йдеться в розпоряджені голови Львівської ОДА Михайла Костюка від 12 лютого.

Костюк також розпорядився:

«Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації та керівникам територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади:

2.1. Взяти під особистий контроль першочерговий та об’єктивний розгляд звернень, які будуть надходити до облдержадміністрації з державної установи «Урядовий контактний центр» в рамках телевізійного проекту «Діалог з країною» за участі Президента України В.Ф.Януковича.

3. Директорові Львівського обласного контактного центру Т.Роп’янику забезпечити оперативне опрацювання та направлення згаданих звернень електронною поштою відповідальним виконавцям для розгляду та контролю за підготовкою відповіді і повідомлення заявників.

4. Відділу прес-служби апарату обласної державної адміністрації (Т.Маркевич) та Львівській обласній державній телерадіокомпанії (М.Шевчук) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації матеріалів про діяльність телевізійного проекту «Діалог з країною» за участі Президента України В.Ф. Януковича."

Нагадаємо, 22 лютого проект «Діалог з країною», у якому президент Віктор Янукович з нагоди третьої річниці інавгурації спілкуватиметься з громадянами країни, покажуть 1-й Національний, «1+1», ICTV, «Україна», «Інтер» і 5 канал.  Прямий ефір розпочнеться об 11:00 на Першому національному, «1+1», ICTV і 5 канал. Радіотрансляцію проекту забезпечить Національна радіокомпанія України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.