Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

domashniyrabota.com.ua

П'ятниця, 15 лютого 2013, 11:09

Волонтерський проект "Одна надія", спрямований на дітей-сиріт, розпочинається у Львові

У Львові починають впровадження волонтерського проекту наставництва «Одна надія», який покликаний організовувати пошук, навчання та супровід наставників для дітей-сиріт.

Про це Варіанти повідоми ла прес-служба Львівської міськради.

Реалізація проекту наставництва «Одна надія» починають із загальноосвітньої  школи-інтернату №2. Основною метою є підготовка дитини-сироти до самостійного життя шляхом розвитку її потенціалу, впевненості у власних силах, визначення життєвих цілей, формування людських взаємин, культурних, моральних, духовних цінностей.

Проект вже діє у Києві. На сьогодні у столиці є близько 100 працюючих пар дітей і наставників. 

Також починають впроваджувати проект у Запоріжжі, Херсоні, Криму, Миколаєві, Одесі, Мукачеві та Чернівцях.

Для того, аби стати волонтером проекту, потрібно підготувати довідки про стан здоров’я, несудимість та місце роботи. Для пошуку найкращих кандидатів на роль наставників,  проводяться навчання: тренінги, семінари, лекції та співбесіди.

Кандидатів запрошують на інформаційні зустрічі, вони заповнюють необхідні анкети. За результатами складають висновок соціально-психологічної готовності волонтерів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.