Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

visitnorway.com

П'ятниця, 15 лютого 2013, 15:51

Сувенірна продукція для Львівської ОДА коштуватиме 380 тис. грн. у 2013 році

Забезпечення протокольних та масових заходів Львівської облдержадміністрації сувенірною продукцією у 2013 році може обійтись бюджету області у 380 тис. грн.

Це випливає з проекту рішення "Про затвердження Програми щодо організації та проведення протокольних і масових заходів на 2013 рік", який Львівська облдержадміністрація оприлюднила на сайті Львівської облради. 

До сувенірної продукції входить придбання фотоальбомів, картин, придбання сувенірів, медалей, рамок для подяк, папок для почесних грамот, вітальних папок з тризубом, пакетів рекламних, чоловічих і жіночих годинників та придбання ручок.

Окрім того, на придбання квітів для протокольних та масових заходів упродовж 2013 року планують витратити 55 тис. грн, на оплатну транспортних послуг – 32 тис. грн., на забезпечення проведення офіційних прийомів під час протокольних та масових заходів – 83 тис. грн. 

Загалом організація та проведення протокольних і масових заходів Львівської ОДА у 2013 році обійдеться бюджету області у 550 тис. грн. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.