Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 23 листопада 2022, 16:49

У Львові понад 10 людей застрягли у ліфтах через вимкнення електропостачання

Львів

Через аварійні вимкнення світла сьогодні в місті 14 людей застрягли у ліфтах.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 23 листопада, під час повітряної тривоги та через відключення електроенергії у Львові 14 людей застрягли у ліфтах.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександра Одинця, наразі на місцях працюють аварійні бригади ЛКП "Львівсвітло" та допомагають людям вибратись із ліфтів. 

Крім цього, нещодавно на базі ЛКП "Львівсвітло" було сформовано 10 аварійних бригад: по дві бригади у Франківському, Залізничному, Шевченківському і Личаківському районах, та по одній у Галицькому і Сихівському. Утворені бригади допомагають ліквідовувати різні аварійні ситуації, зокрема визволяти людей, які застрягли у ліфті.

Також у міській раді наполегливо закликають мешканців не користуватися ліфтами під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, сьогодні дві російські ракети влучили в електропідстанцію на Львівщині через що без світла залишилися Яворівський, Львівський та Червоноградський райони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.