Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

lady.tochka.net

Понеділок, 18 лютого 2013, 14:17

Львівська залізниця купує рибні делікатеси по 500 грн. за кг попри свій борг у 4 млн. грн.

ДТГО "Львівська залізниця" упродовж 2012 року закуповувала рибну продукцію без конкурсу у ТОВ "Фенікс" за ціною 520 грн./кг, маючи при цьому заборгованостей на 4 млн. 435 тис. грн. з оплати послуг.

 

У звіті про закупівлі вказаний постачальник, дата договору, загальна сума закупівлі, кількість кілограм та ціну, натомість, відсутня інформація про повну назву продукту. Наприклад, у ПП "Еталон" залізничники замовляли рибну продукцію по 160 грн., 162 грн., 177,5 грн., 200 грн., 207 грн., 493,24 грн. за кілограм. 

"Інформація щодо придбання залізницею рибної продукції, що здійснювалось на підставі укладених господарських договорів, визначена в цих договорах конфіденційною і такою, що не підлягає розголошенню без згоди на це інших сторін", - таку відповідь на запит отримали Наші гроші. Львів.

Яку саме рибу замовляли залізничники, так і не відомо.

"Оскільки запитувана вами інформація не становить суспільного інтересу, не є публічною … зважаючи на те, що вами не доведено до відома залізниці з якою метою така інформація збирається, змушені відмовити у задоволенні вашого запиту", - за логікою залізничників, при зверненні із запитом потрібно вказувати, де саме отриману інформацію будуть використовувати.

Варто зазначити, найдорожчі рибні продукти, що присутні на львівському ринку – королівський морський язик по 473 грн. за 300 грам. У львівському інтернет-магазині можна також купити камбалу Тюрбо по 245 грн./кг, лобстери — по 370 грн./кг, осетр — по 180 грн./кг, філе морського окуня — 310 грн./кг, чорні тигрові креветки – по 427 грн./кг.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.