Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

rian.com.ua

Понеділок, 18 лютого 2013, 20:16

Позачергова сесія Львівської міськради відбудеться із питань Євробаскету

У середу, 20 лютого, у Львівській міськраді відбудеться позачергове засідання сесії. 

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода".

Депутати Львівської міської ради звернулися до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою скликати позачергову сесію ради щодо проведення чемпіонату Європи з баскетболу у Львові. 

"У зв'язку з істотними проблемами, які виникли під час підготовки проведення у Львові чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, зважаючи на відсутність чіткої публічної позиції міського голови щодо детального плану дій із проведення цієї спортивної події у місті, депутати Львівської міської ради скерували звернення до очільника міста з вимогою скликати 20 лютого 2013 року о 10:00 позачергову сесію Львівської міської ради. На засідання позачергової сесії також запрошуємо голову Львівської обласної ради, голову Львівської обласної державної адміністрації та Генерального директора ТзОВ "БК "Політехніка-Галичина", – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, за останнім повідомленням, арену для Євробаскету планують побудувати на стадіоні "Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.