Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

volynnews.com

Вівторок, 19 лютого 2013, 12:21

Вантажівки руйнують дорогу села на Золочівщині – Баран

Мешканці села Куровичі Золочівського району Львівської області скаржаться, що великогабаритні автомобілі, які проїжджають через село, руйнують місцеву дорогу та створюють небезпеку для селян.

 

Про це йшлося в депутатському запиті депутата Львівської облради Олега Барана, який він озвучив на сесії облради сьогодні, 19 лютого, інформує кореспондент Варіантів.

Як пояснюють мешканці села, вантажівки мали рухатись через Куровичі у зв’язку з ремонтом автотраси, однак продовжують це робити і після його закінчення.

Рух великогабаритних авто засобів призводить до руйнування дороги, а самі селяни, коли вулицею проїжджає вантажівка, змушені сходити в рів, повідомив Баран.

Депутат зазначив, що куровичани вже звертались у районну раду та ДАІ з цього приводу. Зараз вони просять принаймні облаштувати на дорозі турнікети та тротуари, аби не наражати себе на небезпеку під час руху автомобілів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.